Warsztat do wymiany sprzęgła w prawobrzeznej W-wie potrzebny
Zwiń
X
-
Warsztat do wymiany sprzęgła w prawobrzeznej W-wie potrzebny
Ewentualnie Marki, Ząbki, Wołomin, Radzymin i okolice. Chętnie ze sklepem z dostępem do częsci. Pacjentka domagająca się troski (jeździ, ale chce mieć w końcu kurację za sobą i to jak najszybciej - dopuki żona nie dorwie się do kasy) to moja Tojtojka T25 1.6VVTi...
Oczywiście potrzebuję solidnego warsztatu, bo do swoich paproków poprostu boję sie oddać auto...
-
-
Auto Wojno
ul. Sikorskiego 63a
Wołomin
503096970
zadzwoń zapytaj, na pewno robią WAG-a i FORD-a a czy toyki tez to nie wiem, korzystałem kilka razy i nie miałem żadnych zastrzeżeń, sąsoadka tam serwisuje swoją O1 i merola i też nie narzeka, ceny za robotę też mają przystępne, fakt, że jak się rozmawia z szefem to wydaje się jak by był na bani ale on taki jest "powolny i spokojny".
Oczywiście mają sklep na terenie.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12ale oni mają 2-3 tygodniowe terminy...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez Agamek12ale oni mają 2-3 tygodniowe terminy...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12to jest serwis na rogu tuż przy sklepie z płytkami (jadąc od W-wy po lewej stronie)? Coś u nich kiedyś robiłem w Golfie mk2 i nawet byłem zadowolony...
polecam tel bo tez mają obłożenie ale 2-3 dniowe.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruAuto Wojno
ul. Sikorskiego 63a
Wołomin
503096970
zadzwoń zapytaj, na pewno robią WAG-a i FORD-a a czy toyki tez to nie wiem, korzystałem kilka razy i nie miałem żadnych zastrzeżeń, sąsoadka tam serwisuje swoją O1 i merola i też nie narzeka, ceny za robotę też mają przystępne, fakt, że jak się rozmawia z szefem to wydaje się jak by był na bani ale on taki jest "powolny i spokojny".
Oczywiście mają sklep na terenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12No i chyba u nich zrobię - tylko oni mają sensowne terminy (ten piątek). A i kuzyn stwierdzi, że kiedyś, kiedy pan Andrzej sam naprawiał auta, to miał super jakość. A podobno "chłopaków" trzyma krótko, więc... ryzyk-fizyk
ja auto żony też stawiam w piątek na robotę.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez Agamek12No i chyba u nich zrobię - tylko oni mają sensowne terminy (ten piątek). A i kuzyn stwierdzi, że kiedyś, kiedy pan Andrzej sam naprawiał auta, to miał super jakość. A podobno "chłopaków" trzyma krótko, więc... ryzyk-fizyk
ja auto żony też stawiam w piątek na robotę.
Tyle tylko że mam zawozdkę, bo jeden z moich podwykonawców załatwił mi u swojego kuzyna możliwość wymiany sprzęgła za darmochę... Ale źle się z tym czuję i chyba jednak zrobie je w Wołominie...
Komentarz
-
-
No i zrobione w Wołominie. Narazie jestem zadowolony zarówno z usługi, jak i ceny. Choć nieco się denerwowałem widząc uczniów dokrecających śrubki w moim aucie lub też mechanika dokręcającego nakrętkę w piaście tylnej Fabii tak długo, "aż szła"...
Ale na plus jest to, że po skończonej robocie szef sam testuje auto i oddaje po potwierdzeniu, że jest gotowe...
Komentarz
-
Komentarz